Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 42g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g50g33kcal6g2.1g0.2g0g
Soijajauho rasvainen 8.8g41kcal3g2.1g2.1g1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5g16kcal1.5g0.4g1g1.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)5g13kcal0.8g1.7g0.3g1.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 5g34kcal1.4g0.3g2.9g0.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Oltermanni, perinteinen25g91kcal6.3g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g674kcal48.8g15.6g46.2g9.2g
Valittu annoskoko150g337kcal24.4g7.8g23.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna75g169kcal12.2g3.9g11.6g2.3g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603