Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g63g231kcal2.8g19.4g15.6g2.3g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g31g44kcal2.4g3.7g2.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)23g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g619kcal22.4g48.6g36.8g4.8g
Valittu annoskoko150g309kcal11.2g24.3g18.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna75g155kcal5.6g12.2g9.2g1.2g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822