Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 23g142kcal5.6g1.5g12.5g1.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g45kcal1.8g7.4g0.9g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 26g91kcal2.7g18.5g0.3g0.9g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g9.9g0g
Vehnälese 3.3g7.5kcal0.4g0.5g0.1g1.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 33g15kcal0.1g3.3g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g13g47kcal0g11.7g0.1g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.9g18kcal0.9g0.5g1.1g1.5g
Hunaja 10g33kcal0g8g0g0g
Siirappi, tumma13g42kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g1054kcal23g122.4g49.8g14.8g
Valittu annoskoko150g527kcal11.5g61.2g24.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna75g264kcal5.8g30.6g12.5g3.7g
Arvot/100g100g351kcal7.7g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500