Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 5.6g16kcal0.8g1.5g0.2g2.2g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen5.6g16kcal1.7g0.1g1g1.7g
Puolukkasurvos sokeroimaton 56g22kcal0.2g3.8g0.3g1.5g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g128kcal6.6g12.2g3.4g14.2g
Valittu annoskoko150g64kcal3.3g6.1g1.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna75g32kcal1.7g3.1g0.9g3.6g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621