Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g25g113kcal1.9g17g4g0.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)13g79kcal0g0g8.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g50g115kcal0.2g6g10g0.2g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g25g28kcal0.1g3.8g1.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)38g192kcal1.7g21.4g12.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g1051kcal7.8g96.4g73.6g7.4g
Valittu annoskoko150g525kcal3.9g48.2g36.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna75g263kcal2g24.1g18.4g1.9g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496