Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Taloussuklaa, Fazer31g161kcal1.2g17.5g9.4g1.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g13g70kcal1g6.9g4.2g0g
Vispikerma Flora 20%55g120kcal1.6g2.7g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g849kcal20.4g54.6g59.6g3.4g
Valittu annoskoko150g425kcal10.2g27.3g29.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna75g212kcal5.1g13.7g14.9g0.9g
Arvot/100g100g283kcal6.8g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452