Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.6g2.7kcal0.5g0g0g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)3g27kcal0g0g3g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl82g280kcal11.5g52.7g2.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g619kcal24g105.4g11.2g9.4g
Valittu annoskoko150g309kcal12g52.7g5.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna75g155kcal6g26.4g2.8g2.4g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108