Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 39g65kcal6.5g0g4.3g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g33g23kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Porkkana, raaka, annos 100g20g5.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%13g14kcal0.3g0.3g1.3g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g245kcal15.4g13.8g13.6g1.6g
Valittu annoskoko150g123kcal7.7g6.9g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna75g61kcal3.9g3.5g3.4g0.4g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.6g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264