Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl26g7.7kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Kukkakaali 44g11kcal0.8g1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g66kcal6.2g6.6g1.2g3g
Valittu annoskoko150g33kcal3.1g3.3g0.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna75g17kcal1.6g1.7g0.3g0.8g
Arvot/100g100g22kcal2.1g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892