Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Tomaatti, tuore22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 22g24kcal1.8g3.1g0.1g1.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk15g6kcal0.3g1.2g0g0.8g
Fariinisokeri1.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g55g16kcal0.5g2.2g0.2g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g183kcal6.2g20.6g6.8g6.6g
Valittu annoskoko150g91kcal3.1g10.3g3.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna75g46kcal1.6g5.2g1.7g1.7g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914