Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g56g13kcal0.8g1.9g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.4g3.3kcal0g0.4g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Katkarapu 51g35kcal7.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g321kcal18.2g8.2g23.4g0.6g
Valittu annoskoko150g160kcal9.1g4.1g11.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g80kcal4.6g2.1g5.9g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528