Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g10g58kcal2.2g2g5.1g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g19g53kcal5.5g0.7g3.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g31g85kcal6.3g0.3g6.9g0g
Pakastepinaatti rainbow38g7.5kcal1.2g0.2g0.3g0.5g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 25g6.7kcal0.8g0.8g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g6.3g17kcal1.8g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g605kcal39.2g8.6g48g1g
Valittu annoskoko151g302kcal19.6g4.3g24g0.5g
Annoskoko puolitettuna75g151kcal9.8g2.2g12g0.3g
Arvot/100g100g201kcal13g2.9g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697