Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g31g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Juokseva hunaja 250g0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%26g75kcal8.1g0g4.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese42g15kcal0.5g3.2g0g0.3g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g8.3g29kcal1g5.6g0.1g0.6g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g392kcal32.8g24.4g17g2g
Valittu annoskoko150g196kcal16.4g12.2g8.5g1g
Annoskoko puolitettuna75g98kcal8.2g6.1g4.3g0.5g
Arvot/100g100g131kcal10.9g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659