Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.3g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 12g16kcal1g2.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g109kcal3.4g10.8g5.2g3.4g
Valittu annoskoko151g55kcal1.7g5.4g2.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna75g27kcal0.9g2.7g1.3g0.9g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.6g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906