Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g158kcal0.3g0.1g17.7g0g
Suklaa tumma 26g135kcal1g14g8.1g1.4g
Sokeri 46g188kcal0g46.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g21g66kcal3.6g11.5g0.6g2.8g
Cashewpähkinä 11g63kcal2.2g2.1g5.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g1289kcal20.2g148g68g9.2g
Valittu annoskoko151g644kcal10.1g74g34g4.6g
Annoskoko puolitettuna75g322kcal5.1g37g17g2.3g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.2g22.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276