Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Hirvikäristys31g47kcal6.2g0g1.9g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 13g13kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g165kcal14.4g14.2g4g2g
Valittu annoskoko151g82kcal7.2g7.1g2g1g
Annoskoko puolitettuna75g41kcal3.6g3.6g1g0.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799