Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali83g18kcal1g2.8g0.2g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g10g4.3kcal0.1g0.8g0g0g
Aurajuusto6.7g23kcal1.3g0g1.9g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g350kcal17g8.2g27.2g3.6g
Valittu annoskoko151g175kcal8.5g4.1g13.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna75g88kcal4.3g2.1g6.8g0.9g
Arvot/100g100g116kcal5.6g2.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072