Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 88g126kcal14g0g7.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g44g53kcal1.5g1.6g4.4g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)1.4g7.4kcal0g0g0.8g0g
Tilli, tuore 18g5.3kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g383kcal32.2g3.6g26.2g0.8g
Valittu annoskoko151g191kcal16.1g1.8g13.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna75g96kcal8.1g0.9g6.6g0.2g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203