Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)29g211kcal0.2g0.2g23.4g0g
Sokeri 41g166kcal0g40.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g161kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.8g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.4g5.2kcal0.3g0.2g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g1165kcal17.4g149.2g54g4g
Valittu annoskoko150g583kcal8.7g74.6g27g2g
Annoskoko puolitettuna75g291kcal4.4g37.3g13.5g1g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g18g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925