Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g11g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g491kcal26.6g15g36.2g1.2g
Valittu annoskoko151g246kcal13.3g7.5g18.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna75g123kcal6.7g3.8g9.1g0.3g
Arvot/100g100g163kcal8.8g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793