Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.8g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g30g29kcal6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g13g21kcal0.2g0.3g2.1g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g1.7g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g63g16kcal0.6g2.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g210kcal14.8g16g9g2.2g
Valittu annoskoko151g105kcal7.4g8g4.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna75g53kcal3.7g4g2.3g0.6g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543