Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana keitetty7.8g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Ohrasuurimo 6.3g20kcal0.5g3.9g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g136kcal11.2g12.6g4g1.8g
Valittu annoskoko151g68kcal5.6g6.3g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna75g34kcal2.8g3.2g1g0.5g
Arvot/100g100g45kcal3.7g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422