Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen47g65kcal8.9g0g3.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g94g33kcal0.9g6.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g217kcal19.8g13g9.4g0.4g
Valittu annoskoko151g109kcal9.9g6.5g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna75g54kcal5g3.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413