Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g24g80kcal3.9g14.9g0.5g1.4g
Atria kevyt jauheliha56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g420kcal35.6g36.2g14.4g3g
Valittu annoskoko151g210kcal17.8g18.1g7.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna75g105kcal8.9g9.1g3.6g0.8g
Arvot/100g100g140kcal11.8g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377