Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 98g315kcal26.3g0g23.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]20g66kcal2.4g0g7.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia14g21kcal2.4g0g1.3g0g
Juusto, mozzarella 8.4g22kcal1.6g0g1.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g875kcal67.8g1g69.2g0.2g
Valittu annoskoko151g438kcal33.9g0.5g34.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna75g219kcal17g0.3g17.3g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.5g0.3g23g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588