Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%75g127kcal15g0g7.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)12g24kcal0.5g4.3g0.4g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g38g51kcal1.1g1.5g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Puolukka 11g4.4kcal0g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g477kcal36.8g20.2g27.2g1g
Valittu annoskoko151g238kcal18.4g10.1g13.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna75g119kcal9.2g5.1g6.8g0.3g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667