Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g56g73kcal11.8g0g3.9g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)56g39kcal6.8g1.7g0.6g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g28g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4.2g16kcal0g3.9g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.1g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g331kcal38g15.2g15g0.6g
Valittu annoskoko151g166kcal19g7.6g7.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g83kcal9.5g3.8g3.8g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.6g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958