Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g70g35kcal1g5.5g1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g328kcal22.4g12.6g21.2g1.6g
Valittu annoskoko151g164kcal11.2g6.3g10.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna75g82kcal5.6g3.2g5.3g0.4g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811