Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha29g50kcal5.5g0g2.9g0g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Kidneypapu, suolaliemessä21g23kcal1.6g3.8g0.1g1.7g
Chili paprika punainen3.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)11g49kcal2.4g0.1g4.3g0g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g15g11kcal0.4g2.5g0g0g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g311kcal21g21.2g14.8g6g
Valittu annoskoko151g155kcal10.5g10.6g7.4g3g
Annoskoko puolitettuna75g78kcal5.3g5.3g3.7g1.5g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057