Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.9g0g5.2g0g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g41g21kcal0.6g4.5g0.1g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.1g12kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g215kcal15g9.2g13.2g1g
Valittu annoskoko151g107kcal7.5g4.6g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna76g54kcal3.8g2.3g3.3g0.3g
Arvot/100g100g71kcal5g3g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901