Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Soijakastike 3.3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g206kcal18.4g6.6g11.2g1g
Valittu annoskoko151g103kcal9.2g3.3g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna76g52kcal4.6g1.7g2.8g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891