Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 250g889kcal4.7g6.6g95.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 328g114kcal15g6.3g1g8.1g
Kukkakaali 456g110kcal8.2g10g1.4g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g3229kcal125g47.6g276g37.2g
Valittu annoskoko1500g1615kcal62.5g23.8g138g18.6g
Annoskoko puolitettuna750g807kcal31.3g11.9g69g9.3g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149