Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 375g | 1350kcal | 48.8g | 247.5g | 13.9g | 22.5g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 450g | 548kcal | 95.6g | 0g | 18g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 150g | 165kcal | 27g | 3g | 4.5g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 150g | 17kcal | 1.7g | 1.5g | 0.3g | 1.5g | |
Sipuli (kuorittu) | 75g | 20kcal | 1g | 3.6g | 0.2g | 1.3g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 150g | 30kcal | 0.9g | 5.7g | 0.5g | 2.1g | |
Kurkku, tuore | 150g | 15kcal | 0.9g | 2.5g | 0.2g | 1g | |
Annoskoko tuplana | 3000g | 4289kcal | 351.8g | 527.6g | 75.2g | 56.8g | |
Valittu annoskoko | 1500g | 2145kcal | 175.9g | 263.8g | 37.6g | 28.4g | |
Annoskoko puolitettuna | 750g | 1072kcal | 88g | 131.9g | 18.8g | 14.2g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |