Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g543kcal0.9g0.3g60.8g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g100g579kcal21.8g19.8g50.5g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g187g533kcal55.2g6.5g31.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g312g851kcal62.3g3.1g68.6g0g
Pakastepinaatti rainbow374g75kcal11.6g1.9g3g4.9g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.1g0.4g14.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 249g66kcal8.2g7.7g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g62g167kcal17.8g1.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g6027kcal390.4g83.8g477.6g10g
Valittu annoskoko1500g3014kcal195.2g41.9g238.8g5g
Annoskoko puolitettuna750g1507kcal97.6g21g119.4g2.5g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697