Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)763g2671kcal91.6g526.6g14.5g38.2g
Vesi, vesijohtovesi 482g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g121g398kcal19.3g6.6g32.5g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 32g64kcal0.4g0.6g6.4g1.4g
Kuivahiiva, annos 11g8.8g32kcal4g3.5g0.5g0g
Siirappi 12g36kcal0g8.9g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)40g289kcal0g0g32.1g0g
Auringonkukansiemen 40g239kcal9.2g5.1g19.9g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g7457kcal249g1102.6g211.8g84g
Valittu annoskoko1504g3729kcal124.5g551.3g105.9g42g
Annoskoko puolitettuna752g1864kcal62.3g275.7g53g21g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212054