Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g638g2936kcal38.3g287.2g185.1g6.4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)383g172kcal1.1g40.2g0.4g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g319g543kcal23g51.1g27.1g3.2g
Sokeri 68g275kcal0g67.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g8126kcal148.8g893.2g444.8g19.2g
Valittu annoskoko1504g4063kcal74.4g446.6g222.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna752g2032kcal37.2g223.3g111.2g4.8g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509