Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4255g9423kcal744.7g0g723.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly1064g1521kcal159.6g95.7g58.5g585.1g
Kananmuna kuoreton 1755g2504kcal219.4g5.3g179.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2713g2984kcal211.6g488.3g13.6g217g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl213g1766kcal0g0g212.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36397kcal2670.6g1178.6g2376.4g1604.2g
Valittu annoskoko10000g18198kcal1335.3g589.3g1188.2g802.1g
Annoskoko puolitettuna5000g9099kcal667.7g294.7g594.1g401.1g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540