Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1702g5957kcal217.9g1186.4g32.3g54.5g
Tonnikala öljyssä 1915g3634kcal519.3g0g172.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1915g536kcal21.1g91.9g7.7g57.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2128g532kcal27.7g89.4g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)1489g402kcal19.4g71.5g3g25.3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g532g1543kcal175.5g6.9g90.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 319g2822kcal0g0g319.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30853kcal1961.8g2892.2g1258.2g274.4g
Valittu annoskoko10000g15427kcal980.9g1446.1g629.1g137.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7713kcal490.5g723.1g314.6g68.6g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139