Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 359g109kcal4.5g17.2g0.7g6.1g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 3591g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 12g38kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Rypsiöljy 84g741kcal0g0g83.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)66g184kcal6.2g11.8g12.5g0.3g
Tumma makarooni (Torino)1616g5655kcal258.5g1034.1g42g96.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1496g1544kcal51.6g269.3g15.9g43.4g
Ketsuppi 359g328kcal4.5g68.9g1.4g4.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2394g3974kcal454.8g0g239.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25182kcal1565.2g2809.6g795.8g316.2g
Valittu annoskoko10000g12591kcal782.6g1404.8g397.9g158.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6295kcal391.3g702.4g199g79.1g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069