Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g583g140kcal7g19.8g1.2g12.3g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka117g13kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g105g32kcal1.6g5.2g0.4g0g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g432kcal22.8g63.8g4g31g
Valittu annoskoko1505g216kcal11.4g31.9g2g15.5g
Annoskoko puolitettuna753g108kcal5.7g16g1g7.8g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913