Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas125g319kcal20.7g42.6g7.6g37.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl250g874kcal35g159.9g7.7g13.7g
Rypsiöljy 56g497kcal0g0g56.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese312g116kcal3.7g24.4g0.3g2.2g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)250g712kcal77.4g0g42.5g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).187g206kcal46.8g0g1.9g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g31g82kcal6.6g0g6.2g0g
Hillosipulisäilyke 44g21kcal0.5g4.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g5654kcal381.4g462g245g108.2g
Valittu annoskoko1505g2827kcal190.7g231g122.5g54.1g
Annoskoko puolitettuna753g1414kcal95.4g115.5g61.3g27.1g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610