Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g187g525kcal35.6g0g41.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g562g321kcal7.9g69.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3015g1741kcal88.6g141.6g88.4g0.2g
Valittu annoskoko1507g870kcal44.3g70.8g44.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna754g435kcal22.2g35.4g22.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250