Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.3g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow150g120kcal6.3g19.5g1.3g4.6g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)83g29kcal2g3.9g0.4g2.2g
Ruokasuola jodioitu 2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g233g396kcal44.3g0g23.3g0g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3016g1794kcal119.4g146.8g73.6g24.8g
Valittu annoskoko1508g897kcal59.7g73.4g36.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna754g449kcal29.9g36.7g18.4g6.2g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278