Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 292g185kcal8.8g14g10.2g0g
Uudet perunat keitetty467g355kcal7.9g75.2g0.9g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g73g204kcal13.9g0g16g0g
Keräkaali, 100g117g28kcal1.4g4g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3017g1691kcal68.8g215.6g55.6g26g
Valittu annoskoko1508g846kcal34.4g107.8g27.8g13g
Annoskoko puolitettuna754g423kcal17.2g53.9g13.9g6.5g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745