Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Sipuli, paistettu 10g10kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g32g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 25g75kcal4.5g0.3g6.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima6g23kcal1.7g0g1.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g354kcal23g6.8g25.8g1.8g
Valittu annoskoko151g177kcal11.5g3.4g12.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna76g88kcal5.8g1.7g6.5g0.5g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945