Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g11g37kcal1.3g7.5g0.2g0.3g
Ruisjauho Pirkka8.6g26kcal0.8g5.2g0.2g1.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka18g62kcal2.3g11.9g0.5g0.7g
Kuivahiiva, annos 11g1.1g4kcal0.5g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Heinz ketsuppi9g9kcal0.1g2.1g0g0g
Chilikastike (Hp)1.5g2kcal0g0.5g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti33g46kcal5.9g0.3g1.6g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka14g7.7kcal0.1g1.9g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g8g27kcal1.6g0g2.3g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%20g57kcal6.2g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g638kcal37.6g59.6g25.6g4.8g
Valittu annoskoko151g319kcal18.8g29.8g12.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna76g159kcal9.4g14.9g6.4g1.2g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.7g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890