Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 19g25kcal1.6g3.3g0.4g0.9g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka2.3g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Maissi jyvät 31g45kcal0.9g7.9g0.7g1.1g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g25g37kcal4.2g0.4g2.2g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g249kcal13.8g24.4g10g4.4g
Valittu annoskoko151g125kcal6.9g12.2g5g2.2g
Annoskoko puolitettuna76g62kcal3.5g6.1g2.5g1.1g
Arvot/100g100g83kcal4.6g8.1g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754