Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%9g23kcal1.4g0.3g1.9g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g2.7g1.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g122kcal5g7.6g8g1.8g
Valittu annoskoko151g61kcal2.5g3.8g4g0.9g
Annoskoko puolitettuna76g31kcal1.3g1.9g2g0.5g
Arvot/100g100g40kcal1.7g2.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977