Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g16g27kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)37g15kcal0.6g3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g23g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g115kcal8.8g11g3.8g0.4g
Valittu annoskoko151g58kcal4.4g5.5g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna76g29kcal2.2g2.8g1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.6g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934