Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g39g67kcal7.9g0g3.9g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.6g3kcal0g0g0.3g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.6g1.4kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g207kcal17.4g13g8.6g1.6g
Valittu annoskoko151g104kcal8.7g6.5g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna76g52kcal4.4g3.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593